Riddare av en sorglig skepnad

Dagens (…) från: Uncyclopedia
Det här måste bara med. Jag vet äntligen vad jag lider av.

"On this day... March 7: Anniversaryphobia Awareness Day
In respect for those affected by anniversaryphobia, dates commemorating anniversaryphobia awareness and outreach achievements will be located beneath this warning message. Please do not continue if you are anniversaryphobic, pregnant, nursing, or divorced.
1901- Anniversaryphobia Anonymous Group celebrates first year of successful counseling, yet results in mass suicide shortly thereafter.
1991- The American Psychiatric Association finally identifies Anniversaryphobia as a certifiable mental disorder in their updated Diagnostic and Statistical Manual IV Revised Edition. Sufferers celebrated the end of over 200 years of injustice and ignorance to their disorder by experiencing mild to moderate panic attacks and short-term dementia.
2006- The 78th Academy Awards were presented the previous night, just as thousands were found paralyzed or severely depressed the following morning. Officials are not yet clear on whether the result was from an overreaction of anniversaryphobics or people who could not bear to watch out-dated actors and actresses attempt to be humorous on live television."
Tack till författaren på Uncyclopedia Precis vad jag behövde.
Mus Avdelare

Först ignorerar de dig,
sen skrattar de åt dig,
sen bekämper de dig,
sen vinner du.
                                  (Mahatma Gandhi)

Mus Avdelare

Finns det ingen kvinnlig motsvarighet till riddare? Riddarinna?

Mus Avdelare

Jag har inte hälsat på så mycket som jag vill hos bloggarvänner de senaste veckorna. Är det inte det ena så är det det andra vilket gärna leder till det tredje.
Och. Så. Vidare.

Jag tar nu fasta på Ankis uppgifter om vad vi använder tiden till och slutar omedelbart tänka på att jobba. Jag har faktiskt inte tid. Det är mycket mer givande att pyssla med det andra → tredje→ femte→ som dyker upp och råkar fånga intresset.
Mus Avdelare

Tack för alla kloka svar på mina frågor häromdagen 

Aniara , som  har svar på det mesta, till och med på mina undringar, har ansträngt sig, här en kopia av hennes förklaringar:

”Hm, hm och ännu mera hm! Svar på några av frågorna har jag allt:
  • Färgtorken: För att de sett för många gamma dumma stumfilmer där folk fått randiga kläder av att luta sig mot nymålade staket.
  • Lim: Det väntar tills du öppnat förpackningen och använt lite - för att det är roligare att reta användaren genom att torka i själva öppningen tills personen FÖRSÖKER använda limmet igen.
  • Stålmannen. För att alla skurkarna har kryptonit i kolven!
  • Hjälm: För att de ofta är så dåliga, dvs snabbutbildade piloter, och med största sannolikethet kommer att flyga så ryckigt att de riskerar att slå huvudet i cokpittaket och då - utan hjälm -riskerar att knocka sig själva innan de nått målet.
  • Snöret: Måste kolla så det inte är fastlimmat och sen måste man kolla så att dammsugaren VERKLIGEN fungerar. den SKA ju klara av ett snöre ju!
  • Kylskåp: Hoppet är det sista som överger människan. Dessutom är de väl så förvirrade av hunger att de tror att de kanske sett fel.
Nu slutar jag ;-)”

Kulturbloggen  lämnade ett klokt bidrag:
”Andra frågans svar kan jag ge: den aldrig stillade girigheten.”

Rolle utlovade svar på TheRealChatMate men sen blev det visst inte mer? Tomma löften? Ajabaja.

En liten tant funderade på
”Det där med fjärrkontrollen... måste på något vis vara besläktat med varför folk talar högre och tydligare och långsammare när de försöker tala med någon som inte alls förstår språket.”

Det ligger mycket i det - så korkade vi är! I alla fall alla utom jag.

Jess är lika förundrad som jag är men visar tydliga tecken på fenomenet förträngning:
”Jaaa, du! Det där med kylen är ju en gåta. Mina söner är helt extrema, kollar minst en gång i halvtimmen om det av någon anledning skulle ha dykt upp nåt smaskigt i kylen.... Och fjärrkontrollen har de tryckt så hårt på att den till slut gick sönder. Nu får man vackert gå fram till burken och trycka manuellt! Nyttigt med lite motion för milleniumbarnen... , själv gör jag självklart aldrig något av ovanstående, åååå nej!”

Mus Avdelare
Om nu några av alla länkar inte fungera, då ska jag be att få upplysa om att jag har gjort mitt bästa och tänker inte kontrollera för då hittar jag säkert någon som inte fungerar. Jag har redan gjort om alltsammans en halv gång så nu får det vara bra. Så det så.

Önskar Eder alla en Fröjdefull och unik Tisdag!
BlinkieDamnI'mgood

Klicka här för att komma tillbaka till början

Kommentarer
Postat av: Någons mamma-Någons dotter

Vilken fin blogg du har! Gillar den!

Postat av: Rolle

Hej Kersti
I mordon är det internationella kvinnodagen. Vi borde skriva något om det. Själv har jag totat ihop några ord, men jag kan inte få till någon längre artikel. Har försökt nå de andra på olika sätt, men har inte fått någon respons.

Tomma löften? Nej, du har nog bara inte läst det finstilta. ;-)

2006-03-07 @ 20:13:55
URL: http://spaces.msn.com/mussepigg1948/
Postat av: Paula

Jag snodde den! Nä, bara lånade... Lite av din tid, hade så ont om den varan själv, så jag har norpat lite här o lite där, hihi! Inte bara av dig, tro inte det! Men nu skickar jag iväg samma mängd plus lite ränta, kommer genom kabeln vicken minut som helst.... Kram

2006-03-07 @ 20:21:14
URL: http://www.paulaz.se
Postat av: Anna-karin

hej vännen har inte varit in på några dar har krisat en hel del..men tassar in nu...joo just det internationella kvinnodagen...i morron..kram..

2006-03-07 @ 22:15:50
URL: http://spaces.msn.com/members/anna-k67
Postat av: Rolle

rättelser:
Hej Kersti
I morgon är det internationella kvinnodagen. Vi borde skriva något om det. Själv har jag totat ihop några ord, men jag kan inte få till någon längre artikel. Har försökt nå de andra på olika sätt, men har inte fått någon respons.

Tomma löften? Nej, du har nog bara inte läst det finstilta. ;-)
Ursäkta, jag trodde jag hade kommenterat det där med aporna, men det har väl kommit bort i cyberrummet. Det hände en gång att en apa födde människor. Alla andra apor dortsatte föda apor. Därför finns apor och människor parallellt. Fast det kanske inte var det du menade. Jag skriver hellre något dumt, än tiger och blir betraktad som idiot.

2006-03-07 @ 23:00:34
URL: http://spaces.msn.com/mussepigg1948/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback